Coach

Hans van de Velde

Ik coach vooral pubers, vanaf 12 jaar, en gezinnen. Ik kan individueel werken, maar werk bij voorkeur systeemgericht. Het gezinssysteem staat centraal. Op individueel niveau werk ik tevens aan planning en structuur op het gebied van school en studie. De problematiek ligt met name op complex gebied waarbij ADHD, autisme en of hoogbegaafdheid een rol spelen in samenhang met interactieproblematiek. De coaching vindt plaats op woensdag bij Kinderplein en indien nodig thuis.

Daarnaast werk ik met volwassenen. Dan kan ik ook een begeleidende rol op het gebied van diagnostiek en medicatie hebben.

Tarief: Een sessie duurt meestal circa 1,5 uur. De kosten zijn € 150,- per sessie; inclusief BTW. Als een sessie korter is, bijvoorbeeld maar 30 minuten, zal dit naar verhouding worden berekend zodat u minder betaalt. Deze kosten worden meestal niet vergoed door uw zorgverzekeraar, maar soms wel door uw werkgever. Wij adviseren u om zelf informatie over de vergoeding bij uw werkgever of zorgverzekeraar na te vragen.