(GZ)psychologen

 

U bent welkom voor hulp bij de individuele problematiek van kinderen en adolescenten. Wij richten ons op ondersteuning bij een brede groep: in prikkelverwerking, trauma, angsten, problemen op school, sociaal-emotionele en gedragsproblemen. Wij vinden het van belang om zowel met de ouders als met school samen te werken bij de diagnostiek en behandeling van het kind. Meestal staat bij ons de therapie bij het kind voorop, soms starten we met het coachen van ouders. De behandelingen die wij mogelijk inzetten: psycho-educatie over ontwikkelingsstoornissen, cognitieve gedragstherapie en systemische behandelingen als gezinstherapie. Alle therapievormen hebben tot doel om uw kind optimaal te ondersteunen in de verdere ontwikkeling. Onze aanpak is persoonlijk en vindt plaats in een prettige, veilige omgeving.

Sahar

Sahar Norouz, GZ-psycholoog

Mijn naam is Sahar Norouz. Inmiddels ben ik 15 jaar werkzaam als psycholoog en ruim 12 jaar als GZ-psycholoog. De afgelopen jaren heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt. Ik ben begonnen bij de ouderenpsychiatrie, hierna heb ik binnen de interculturele psychiatrie gewerkt waar ik voornamelijk mensen heb behandeld met een niet westerse achtergrond. Vervolgens heb ik in een revalidatiecentrum gewerkt op de afdeling dwarslaesie en heelkunde. Gedurende deze jaren werkte ik ook bij een angstbehandelcentrum. Tot slot heb ik in de forensische zorg gewerkt, in een gevangenis.

Na deze jaren ervaring in diverse organisaties ontstond de wens om mijn passie voor het behandelen van mensen met angst en traumaklachten voorop te zetten.Ik werk graag samen met cliënten voor een optimaal behandelresultaat. Dit houdt in dat we vanuit een veilige en prettige omgeving op een laagdrempelige manier de meest passende behandeling zullen kiezen en inzetten.

 

Elise Abal van der Pieterman, basispsycholoogElise

Mijn naam is Elise en ik werk op dinsdag t/m vrijdag als psycholoog met basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD) bij het MC Kinderplein. Ik ben een sociaal persoon, die graag voor anderen mensen klaar staat. Ik heb altijd al wat voor anderen willen betekenen, wat voor mij de reden is geweest om psychologie te gaan studeren. Tijdens mijn master klinische psychologie aan de Erasmus Universiteit heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van stoornissen, waaronder angst-, stemmings-en persoonlijkheidsstoornissen.

Tijdens mijn master stage heb ik ervaring opgedaan in de specialistische GGZ voor volwassenen. Hier ben ik gaan ervaren en inzien hoeveel invloed gebeurtenissen uit de jeugd nog in de volwassen jaren hebben, voornamelijk als deze nooit zijn verwerkt. Dit heeft mij doen besluiten om van volwassenen over te stappen naar het behandelen van kind en jeugd. Zowel tijdens als na mijn studie heb ik gewerkt in een onderzoek naar de groei en ontwikkeling van kinderen in Rotterdam. Tijdens de kindertijd vinden erg veel veranderingen plaats die invloed hebben op je ontwikkeling, soms weten we niet goed met deze veranderingen om te gaan en lopen we hierdoor vast. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om vast te zitten in je eigen gedachten. Graag zou ik dan ook samen met jou onderzoeken waar jouw problemen vandaan komen en hoe wij jouw eigen kracht weer kunnen vinden. Ieder kind is anders, ieder kind is uniek, en ik vind het dan ook erg belangrijk om de behandeling aan te passen aan de behoefte van jou als individu.

Voor de vergoeding van Basis GGZ voor jeugdigen tot 18 jaar heeft Kinderplein contracten met de gemeenten in de regio’s

Rijnmond
Albrandswaard, Barendrecht, Ridderkerk, Maasluis, Vlaardingen, Schiedam, Lansingerland, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel

Zuid-Holland Zuid
Alblasserdam, Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoeksche Waard, Molenlanden, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht

Haaglanden
Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland, Zoetermeer

Nissewaard

Voorne aan Zee

Zeeland
Borsele, Goes, Hulst, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen, Veere, Vlissingen

 

Volwassen patiënten ontvangen een factuur voor de zorg van de psycholoog. Vergoeding van de zorg is afhankelijk van de zorgverzekeraar en polis. We adviseren u om vooraf met uw zorgverzekeraar (schriftelijk) af te stemmen of de kosten worden vergoed en voor welk percentage. Houdt rekening met het eigen risico.