GZ-psycholoog

Vacature GZ-psycholoog (kind & jeugd en volwassenen)
24 uren per week. 

Kinderplein is een kleinschalig zelfstandig behandelcentrum in de GGZ met WTZI-erkenning. Wij zijn gespecialiseerd in diagnostiek, onderzoek, advies en behandeling van psychische, psychiatrische en somatische stoornissen bij kinderen, (jong)volwassenen en ouderen. Wij bieden zowel Generalistische basis GGZ als Specialistische GGZ en somatische zorg. Voor de volgende aandoeningen bieden wij zorgprogramma’s: angst, stemming, autisme, ADHD, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsstoornissen. Qua behandeling bieden wij Psychotherapie, Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, Psychomotorische Therapie, systeemtherapie, voeding-, slaap- en leefstijladviezen evenals Farmacotherapie, zowel individueel als ook in groepsverband.  Wij werken in een multidisciplinair team met kinderartsen, psychiater, GZ-psychologen, orthopedagogen, EMDR-therapeut, onderwijsspecialist en psychomotore kindertherapeut.

Wij zoeken een GZ-psycholoog voor 24 uren per week.

Jouw werkzaamheden
Als onderdeel van het multidisciplinair team voer je zelfstandig intakegesprekken, psychodiagnostisch onderzoek en behandelingen uit in zowel de Basis GGZ als Specialistische GGZ. Je kunt zo nodig terugvallen op het team. Wekelijks is er multidisciplinair teamoverleg.

Functie-eisen
Wij vragen een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog en voldoende ervaring om zelfstandig te kunnen werken. 

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een gevarieerde en afwisselende baan in een dynamische organisatie met veel ruimte om te leren en eigen initiatief te ontplooien. De organisatie kent een informeel karakter en kenmerkt zich door het werken met korte lijnen. De functie is ingedeeld in conform CAO Ziekenhuizen FWG-65.

Geïnteresseerd?
Stuur een e-mail naar m.simons@mckinderplein.nl, onder vermelding van “GZ-psycholoog” en voorzien van je cv en motivatiebrief. Voor vragen kun je contact opnemen met Marcel Simons (manager) via telefoonnummer 06-51981465.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.