Tevredenheid

Tevredenheidsonderzoek
Wij houden periodiek patiënten enquêtes gebaseerd op de ROM-systematiek. De meest recente enquête laat zien dat de kwaliteit van leven is verbeterd voor 75% van de jeugdigen zelf en tevens voor 70% van het hele gezin; 21% was nog in de behandelfase en 4% was niet verbeterd, omdat dit jeugdigen zijn met ernstige lichamelijke ziekte zoals bijv. chronisch regionaal pijnsyndroom. Het functioneren op school en thuis was bij 86% van de jeugdigen (veel) beter, bij 5% verslechterd (chronisch lichamelijk zieken) en bij 9% nog in traject.
Kinderplein streeft continue naar verbetering. Wij horen graag uw opmerkingen en tips om onze zorg te verbeteren. We vragen u ook om mee te werken aan ons tevredenheidsonderzoek.

Patientervaringen
“ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waarop mensen hun ervaringen met zorgverleners delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van de Patiëntenfederatie Nederland.”
Beoordelingen van onze zorgverleners/praktijk vindt u hier.